Meesterlijk Kleuteronderwijs

€ 29,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Titel: Meesterlijk Kleuteronderwijs
Voor juffen en meesters
Auteur: Sander Gordijn
Boek: 168 pagina's, hardcover (incl. toegangscode voor online content)
ISBN: 978 907 786 6603


Bekijk hier de poster "Bewegend leren"
Bekijk hier het inkijkexemplaar van Meesterlijk Kleuteronderwijs

 

Productbeschrijving

Meesterlijk Kleuteronderwijs
Voor juffen en meesters

Laat je door de titel niet misleiden, Meesterlijk Kleuteronderwijs is niet alleen bedoeld voor mannelijke leerkrachten. Ook juffen mogen dit boek niet missen.
Sander Gordijn neemt je mee in de wereld van klasse kleuteronderwijs. Dit is het persoonlijke verhaal van Sander, maar ook een inspiratieboek voor alle leerkrachten in het kleuteronderwijs. 

In amper tien jaar tijd groeide Meester Sander binnen het vak uit van fenomeen tot autoriteit. Zijn visie op onderwijs - waarbij hij de belevingswereld van kleine mensen moeiteloos weet te combineren met volwassen thema’s als digitale apps en augmented reality - maakt dat hij met recht een van de vernieuwers binnen het vak genoemd mag worden. Bovendien houdt Meester Sander niet van stilzitten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij van de voorlopers is op het gebied van bewegend leren.
Dagelijks geeft hij workshops door het hele land over innovatief en actief onderwijs voor kleuters en met tienduizenden volgers is hij online een ware influencer. Laat je inspireren door zijn ontwapenende manier van lesgeven, profiteer van handige tips die jij in eigen kleuterklas kan toepassen en leer de man achter de leerkracht kennen.

Meesterlijk Kleuteronderwijs is opgedeeld in vijf onderdelen:

  • Persoonlijke ontwikkeling;
  • Lesgeven in de onderbouw;
  • Bewegend leren;
  • ICT;
  • Social media en PR.

Dit boek bevat een inlogcode voor toegang tot online content. 

Bekijk hier het inkijkexemplaar

Over de auteur
Sander Gordijn begon in 2010 als leerkracht in het kleuteronderwijs. Hij combineerde die functie met een takenpakket als ICT-coördinator. Tel daar zijn voorliefde voor bewegend leren nog eens bij op. Dan kom je uit bij zijn unieke signatuur binnen de onderwijswereld. Zijn frisse blik op actief onderwijs binnen een digitale wereld sloot naadloos aan bij een groeiende behoefte onder vakgenoten. Wat begon als workshops aan onderwijsprofessionals over het spelenderwijs inzetten van tablets en apps, is inmiddels uitgegroeid tot een businessmodel waarin de wereld van morgen altijd centraal staat. Met de uitgave van Meesterlijk Kleuteronderwijs sluit Meester Sander zijn eerste decennium als onderwijsprofessional af. Tegenwoordig is hij vooral actief als online ondernemer binnen het onderwijs. Daarnaast is Meester Sander de hoofdredacteur van Kleuteruniversiteit Magazine. De zoektocht naar nieuwe manieren om de allerkleinsten onder ons te inspireren staat in al zijn activiteiten centraal.